Virpi Räty

Kunnanhallituksen puheenjohtaja
Erityisopettaja, kasvatustieteen maisteri ja äiti.
Minusta

Miksi juuri minun osaamistani tarvitaan nyt valtakunnan politiikassa?

Olen 57-vuotias kolmen aikuisen lapsen äiti Nurmijärveltä. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja työskentelen konsultoivana erityisopettajana alakouluissa. Kun haluan irti arjesta, käyn vesijuoksemassa ja teen puutarhatöitä. Rentoudun kulttuurin äärellä ja harrastan tanssimista.

Intohimon lisäksi minulta löytyy osaamista. Olen ollut monipuolisissa kunnallisissa luottamustehtävissä yli 20 vuoden ajan, ja alueellisesti vuodesta 2017 lähtien. Tavoitteeni on jatkaa pitkäjänteistä työtäni Uudenmaan hyväksi myös valtakunnallisella tasolla.
Kirjoituksia

Potentiaalia ei ole varaa hukata

Velkaantuminen taitetaan ainoastaan rakentamalla innovatiivista, ainutlaatuiseen osaamiseen perustuvaa yhteiskuntaa. Se vaatii niin tiukkoja rivejä, ettei väliin mahdu putoamaan. Yhtä tärkeää on antaa lahjakkuuksien loistaa.

Satsaamalla tänään säästämme huomenna

Kun emme anna kenenkään pudota kelkasta koulutaipaleella, vähennämme syrjäytymisestä, työttömyydestä ja mielenterveysongelmista aiheutuvia kuluja. Varhainen puuttuminen toimii yhtä lailla ikäihmisten hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Opettajia tukemalla rakennamme menestystä

Opettajien jaksaminen on venytetty äärirajoilleen. Tarvitaan kohdennettua resursointia sekä riittävästi aikuisia koululle. Annetaan pienryhmille niiden ansaitsema arvo. Perusopetuksen luokkakoot eivät saa kasvaa.
arrow-down